fredag 14. januar 2011

Skisse/modell av huset.

Litt mer om prosjektet for viten og uviten:)

Jeg begynte å tegne på huset første gang i 2006, det har vært en lang prosess å tegne hus til sin egen familie. Min vanskeligeste kunde som jeg bruker å si:). Har heldigvis hatt god hjelp av min samboer som er godt over gjennomsnittet interressert i arkitektur og form. Vi har tegnet alt fra skisser/anm.tegninger/arbeidstegninger/belysningsplan/møbleringsplan mm. 

Huset består av 2 volum på 2 etasjer hver, disse volumene er terrasert i terrenget, for å tilpasses best mulig tomten. Huset er oppført i bewiblokker, etasjeskille/tak i hulldekker. "lett-taket" i stålprofiler. Utvendig har vi valgt fibersement fasadeplater fra Cembrit. Huset vil også få innslag av sorte matte plater. Terrasser i sibirsk lerk. Innvendig vil det bli hvite epoxy-gulv, hvite tak, hvite vegger, men også en del platekledning innv. i fibersement og sort. Innvendig vil det også bli innslag av bøk og eik.


3 kommentarer:

  1. Synes det er en eviiiighet siden dere begynte å tegne på huset....da vi var unge og pene :)Var en del diskusjoner husker jeg. To stabeist med veldig bestemte meinger om hvordan ting skulle se ut skulle tegne og bygge hus.Ja ja. Husker jeg tenkte: "e så glad for at i slepp å bygge hus med sa to der.." :) hi hi. Synes det er mer enn nok slitsomt å flikke på det nedslitte 50-talls huset mitt.

    SvarSlett
  2. Hei Lulle! Så lenge sia! koselig at du les bloggen min:) Håpe det står bra til med dokk! Sta? kem?:) hmm:) Må treffest snart! Savna at du ligg i andre enden av sofaen på besøk og me les i hvert vårt blad:) klemm

    SvarSlett