lørdag 15. januar 2011

Lørdagsmorgen med sen frokost og interiørblader til-Lykke:)

God lørdag alle sammen:) Nå skal jeg snart avgårde å kjøpe mer sparkel. Begynte å sparkle pittelitt igjen igår. Det er ikke det kjekkeste jeg vet! Skulle ønske jeg var på på Bjorli sammen med Janne isteden, slik at vi kunne alpint oss litt:) Vi hadde oss en liten kortvarig snowboard-karriere også vi.. husker du Janne? hihi:) Ingen kunne hvertfall si noe på utstyret! mimre mimre:)
Dette bildet er fra stue og kjøkken. Taket er forhåpentligvis ferdigsparklet og nesten klart til maling. Gleder meg til taket er malt, så vi kan få montert opp kjøkkenet. Kjøkkenet er i sort matt og kjøpt hos en lokal forhandler. 

Her får dere også et lite bilde av hvordan det hvite gulvet blir. Dette gulvet mangler topplakken, så det blir litt hvitere en det dere ser her.

Ha en fin lørdag!3 kommentarer:

  1. Ja tenk so koselig om dåkk va med:) Det skal me ta igjen, me må gjør alvor av at du og helena skal bli med:)) I og lasse gleda oss stort:):):)Det blir uten snowboard trur i, men sku me få fole lyst so står det utstyret til flere tusen på loftet!!!!!! pent brukt:):):)

    SvarSlett
  2. For en utsikt!!! du e heldig vennen! tenk at du fikk me til å klatre i stige opp ditt!! det må ikke skje igjen:):)

    SvarSlett
  3. Ja i va bekymra for hvordan i skulle få d ned stigen igjen, men det gikk jo helt fint d:)

    SvarSlett