søndag 24. juli 2011

Sorte fasadeplater og Wegner tilbords:)

Hei!!
Da var denne helgen også over! tiden går så alt for fort. Igår var jeg i koselig lag sammen med gode venner. Kan ikke huske at jeg har ledd så mye på lenge:).
Jeg hadde jo lovet å legge ut litt mer bilder av huset og de kommer nå. Spisestuestolene ble Y-stoler i bøk fra Carl Hansen&søn. Jeg er så fornøyd! I tillegg fikk jeg endelig shell chair som jeg har ventet på så lenge!! Selv om vi ikke er ferdige oppe, så måtte jeg plassere ut stolene og ta litt bilder slik at jeg fikk se hvordan ting blir etterhvert. Er jo ikke mindre utolmodig:). Ellers så har vi fått monert litt mer fasadeplater denne perioden, malt litt tak og vegger innvendig. Neste steg er bygging av trapp og legging av mer fasadeplater innvendig, samt klargjøring av bad og vaskerom.


9 kommentarer:

 1. Utrolig stilig hus :) Elsker byggestilen, stilrent, og pent :) klem AM

  SvarSlett
 2. Hei Anne-Marthe! Takk for koselig tilbakemelding! klem

  SvarSlett
 3. Lekkert :) gleder meg allerede til nye bilder :)
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Takk Hilde! Flere bilder kommer:)

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Tusen takk for bloggen din - du har lagt ut en rekke bilder som er inspirerende! Huset deres ser ut til å bli en designperle!

  Jeg ser de flotte hvite gulvene i huset deres - er det epoxy gulv? Hva er deres erfaring med denne typen gulv?

  mvh
  Torgeir

  SvarSlett
 6. Hei Torgeir!
  Takk for fine tilbakemeldinger!
  Gulvene er hvite epoxygulv ja. Mine erfaringer er litt blandet når det gjelder gulvene. Er veldig fornøyd med det rene, enkle utrykket de gir estektisk sett, men hadde håpt det var sterkere med tanke på skader/riper. Vi har valgt å få lagt et matt lakk med UV filter på gulvene, og dette gjør at eventuelle riper blir litt mindre synlige og at det ikke gulner så alt for mye (håper vi):). Samtidig så blir ikke gulvet så glatt. Gulvene er lette å holde rene og det er bra med tanke på at alt vises på et hvitt gulv. Det blir en del "mopping":)

  SvarSlett
 7. hei!!
  må si denne bloggen gjorde dagen min!
  Jeg er selv i oppstarts fasen på å bygge drømme hjemmet..(elsker moderne arkitektur.)
  jeg trodde jeg hadde sett alt som var av hus for et par dager siden da jeg var i ferd med å klappe sammen dataen etter å ha googlet nettet i over et år.. men så vettu,dukket bloggen din opp!,og opp kom det mange linker til architectur som jeg ikke hadde sett tiligere. det siser seg jo selv at det ble mye mer internett på meg da. men det morsomme var i dag da jeg gjikk inn på huset ditt, å så at det var ett av husene vi beundret da vi var på kjøre tur for å se på hus!! ,det er stilig at folk tenker litt nytt synest jeg, og ikke bare bygger det samme trauste som naboen gjør..;-)) ,,men du, hvilken levrandør har du brukt på vinduene??,og hva bør jeg regne med i pris?? ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 8. Hei! Så kjekt at du setter pris på bloggen min! Og huset vårt:) Jeg har brukt noen år på prosjektering og tegning der, men selv om det har vært en lang prosess, så har det vært kjekt. Som jeg bruker å si, så er meg selv, min vanskeligeste kunde hittil:). Så spennende å være i startfasen med planlegging av drømmeboligen da! Jeg vil råde deg til å bruke godt tid på planleggingen. Ideer, drømmer og tanker må ofte bearbeides litt før de blir sortert riktig:). Vi har brukt Valumin som leverandør/montør på vinduene, det er SAPA sine profiler og Pilkington som er selve glassleverandøren. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Når det gjelder pris, så kommer det selvfølgelig mye ann på hvilke ønsker og behov dere har. Det finnes flere typer glass, profiler, overflatebehandling osv. Vi har soldemping/farge i glassene som gjør at våre vindu er noe dyrere en et "vanlig" glass, men med så store vindusflater som vi har, så var det hensiktsmessig:) Ha en fin kveld! mvh Aina

  SvarSlett
 9. Johannes Czaikowski1. juni 2016 kl. 07:25

  Hei:) Flott hus! Hvilken farge har dere på vinduskarmene?

  Mvh Johannes

  SvarSlett