fredag 27. mai 2011

Mer kjøkken, feil bil, parkeringsbot og lite sjarmerende

På tide å blogge! Dagene denne uka vet jeg ikke hvor har blitt av, men nå er det helg! Trond har reist på sjø igjen og fremdriften er minimal i huset. Men! mye er nå ferdig pusset/sparklet og klart til maling.
Idag bestilte jeg mer av de sorte fasadeplatene jeg skal bruke innv. Gleder meg til å få de veggene på plass! Ellers så har jeg bestilt meg spisestuestoler og sofa! Skal legge ut bilder når jeg får dem.......:).
At dagene går mer eller mindre i ett og at jeg er småkokt i hode, fikk jeg bevist for meg selv idag! Jeg glemte hvor jeg hadde parkert bilen og prøvde med mindre hell og låse meg inn i en annen sort x3... kunne ikke forstå hva som var galt med den hel..... nøkkelen. Og hvor hadde skiboksen blitt av?!! jaja det gikk jo opp et lite lys etterhvert og jeg fant igjen min egen bil:)
Jeg har en tendens til å ikke ha like god kontroll når jeg er stressa.. som den gangen jeg nesten fikk to parkeringsbøter:). Det skjedde da vi bodde i Ålesund. Jeg kom hjem fra jobb og oppdaget at det lå en bot på frontruta! Ble vel litt småhissig der jeg sto, for Trond hadde sagt at her var det lov å parkere... Jeg ringte ombord til Trond og var vel det en kan kalle lite sjarmerede i telefonen, men det føltes riktig med litt skyldfordeling...:) vi snakket vel ikke noe mer sammen den dagen... og ikke neste forøvrig..:) Under den usjarmerende samtalen fikk jeg beskjed om at jeg måtte flytte bilen bare noen meter lenger frem fordi jeg sto for nært en brannhydrant. Jeg flyttet selvfølgelig bilen. En natts søvn hjalp ikke... for da jeg kom ut neste morgen, fant jeg en ny bot på ruta!!!!  Klikk!!  Ringte ombord igjen.... tror faktisk han la på...:) Men det verste var.. og poenget..:) det var at det var jo ingen ny bot............upsi.... "kunne hun ha glemt å ta inn den første bota?" ...... jeje det gikk noen år før jeg fortalte at det faktisk bare var 1 STK bot... :)

Men nå litt oppdatering av kjøkkenet.4 kommentarer:

 1. Haha som jeg flirer av deg:) Godt en ikke er alene om å være litt distre;) Kjøkkenet er bare helt rått! Du vet dette bare går ut over deg selv, når ymse venner (moi) skal bygge på... hehe;)
  Gooo helg fine vennen:)

  SvarSlett
 2. Hei C:) takk for koselig tilbakemelding! Gleder meg til jentehelg!!!Bygge på altså? kjekt! Det blir spennende! skal nok gå bra:) hehe:) God helg <3

  SvarSlett
 3. Hei! Kjøkkenet er veldig fin. Nå angrer jeg på at vi har bestilt en hvit en... Ja, ja! Det var kjekt å se deg i dag.

  SvarSlett
 4. Hei! takk d samme! Vi må prøve å finne på noe en dag:)
  Er jo fint med hvitt kjøkken også, men er veldig fornøyd med det matte sorte:)

  SvarSlett