fredag 1. april 2011

more underground homes og "verdensproblemer"

Hei!

Idag er det endelig fredag og snart helg.
Har akkurat snakket med min kjære venninne Janne. Vi har begynt å planlegge en liten påskeutflukt. Hvor stor utflukten blir har vi ikke kommet frem til, det eneste som er slått fast er at vi skal ut av huset:). Kanskje blir det hyttetur eller kanskje bare en dagstur eller to.  Gleder oss med andre ord til påskeferie, ski,  aking, påskeegg og maling av egg.
Ellers så løste vi en del verdensproblem iløpet av telefonsamtalen. Diskuterte hvor fantastisk irriterende det er med de som er over gjennomsnittet positiv hele tiden og hvor irriterende det er med de som ALLTID tror de har det verst på ALLE områder.....de har det travlest, er mest syke, har mest bekymringer, har mest vondt her og der, har flest og oftest syke barn, har den lateste mannen osv..Snille som vi er så har vi selvfølgelig forståelse for det meste......, men blir slapp når hverdagsproblemer blir gjort til noe stort....ALLTID! Om dette innbefatter oss selv er vi på nåværende tidspunkt noe usikker på:)

God helg alle sammen!

Det eneste jeg ikke liker med dette prosjektet er sofa`n og gulvet:)
Dette unike og nesten undergjordiske huset ligger i Vall de Bianya, La Garrotxa in Spain. Prosjektet er tegnet av Hidalgo hartmann Architects
Seen on Arch Daily

2 kommentarer:

  1. he he, ja ka gjor den stygge sofaen der liksom?! den hadde ikkje trengt å blitt med på bildet nei.

    SvarSlett
  2. nettopp:) detaljer er viktig:)

    SvarSlett