mandag 14. mars 2011

Lego, tannfeer, Pinocchio og sunnmøringer!

Hei! Idag har det vært en travel mandag, først jobb, så rett på turn, så koselig etterselskap i forbindelse med dåpen til søte Andrea og tilslutt trekking av 1 stk fortann:) Den stolte eier av tann i glass har nå funnet senga og mor har begynt å forberede tannfeoppdraget!  Er så effektivt å få Helena i seng når hun har mistet en tann, at jeg skulle virkelig ønske det var mer en 20 melketenner! Hun, som den lille sunnmøringen hun er, tror hun får mer penger desto tidligere hun legger seg. For det har jo mor i huset "erfart" selv da.... og da er det jo viktig at pinocchio-mor videreformidler dette, mens hun klør seg på den voksende nesen...

Nå er hvertfall mission completed! tanna er gjemt og den festlige tannfeen har tømt lommeboka.

Da jeg av natur er en persom som ofte bytter tema midt i en setning, så kan jeg ikke være noe dårligere her. For nå skal jeg blogge om lego!

Sjekk disse fine oppbevaringsboksene som den engelske innredning og oppbevaringsbutikken "store" har, med tillatelse fra Lego, designet. De ser ut som gigantiske legoklosser og du kan få kjøpt disse her eller du kan gjøre som meg og sjekke ut Europris! De solgte hvertfall disse før jul i fjor. Jeg kjøpte da noen sorte og hvite til Helena. Kjempemorsomme da de kan "bygges" med!
3 kommentarer:

  1. Ja disse er morsomme Aina:) De har dem også i mange lekebutikker. Send gjerne over et bilde av tannfeer hvis du klarer å knipse han (henne?) i et heldig øyeblikk;)

    SvarSlett
  2. ...og du -syns denne bloggen din er vel frekk. Skulle legge inn sikkerhetsord og det var "galing"... oppførsel! ;*

    SvarSlett
  3. heheheh skal knipse et bilde ved neste tanntrekking:)

    SvarSlett