tirsdag 1. mars 2011

Julekuler:)

Hei og fin tirsdag!
Jeg hadde et innlegg for en stund tilbake om at jeg hadde kjøpt garn og mønster til Julekulene designet av Arne&Carlos. I helga hadde vi oss en tur hjem til mine foreldre og mamma var godt igang med strikkinga!
Sååå fine julekulene blir!! Heldige meg som ikke har strikkegenet, men som har en mamma som er rene strikkemaskina! Mamma har jo prøvd å videreføre sine ferdigheter, men tror hun har gitt opp meg!. Jeg har gått på med friskt mot noen ganger.. kjøpt garn, oppskrift osv.. men kjenner jeg blir merkelig irritert før jeg har begynt...Ender med at jeg sender hele prosjektet hjem til mamma, og får det ferdig tilbake i retur:) Sånn skulle det vært med alt som får frem mine mindre sjarmerede sider....!

Gleder meg til jul nå! Litt tidlig, men har ikke tenkt å hoppe over sommer altså!

I love mamma:)
Regner med at det blir ca 15 kuler til, skal legge ut bilde igjen når alle er ferdig.

4 kommentarer:

 1. Åh, så fine! :) Bra jobba av Marry! Godt me har litt håndarbeidsassistanse! ;)

  SvarSlett
 2. ja syns dem va sååå fine! He no ei flink mor du au!

  SvarSlett
 3. Så flink og snill mor du har! Dei var kjempefine! Eg las jo akkurat om julekuleprosjektet i går her på bloggen din, så litt artig at dei "plutseleg" var ferdig! Mange av dei i alle fall. Kanskje eg må sende bestilling heim til MI strikkeglade mor?! Ho er nok også litt skuffa over at ho ikkje har klart å vidareføre handarbeidsarven i så stor grad som ho skulle ha ønska. Kjende meg igjen i det du skreiv...

  SvarSlett
 4. Hei Marit! Bra det ikke bare er meg som ikke har fått strikkegenet i noe merkverdig grad:) Morsomt at andre kjenner seg igjen i det jeg skriver! Du får sende bestilling til din mor, så har du kanskje kuler til jul:)

  SvarSlett