torsdag 17. februar 2011

Oilily!!!!!!!!!!!!

Heihei!
Idag var jeg innom Farmor Ingvarda  i Ålesund for sikkert tredje gang denne uka:) Jeg elsker den butikken! De har bare de mest nydelige ting til barn! og litt til mor:) I fjor høst (tror det var da..) tok de inn Oilily!!!

Oilily har bare utrolig mange fine vekser, lommebøker, toalettvesker, kofferter osv til barn! Første gang jeg "opptaget" merket Oilily var i Oslo på barnebutikken Zimba. Helena var ikke gammel da jeg kjøpte Snipp-sekken til henne og Snipp blir faktisk brukt enda!

Oilily har også vesker til oss "litt" mer voksne, klær til barn og voksne, div cosmetic, div accessories mm.
Personlig liker jeg best de tingene som er tenkt til barna... Men..... det er en veske hos Farmor Ingvarda som jeg veldig lyst på til meg selv... om det ikke blir brukt, så kan jeg jo bare ta den frem innimellom og se på den, bare fordi den er så fin:):) Lykke:)

se www.oililyshop.com

Bildene viser litt av årets kolleksjon og litt av tidligere kolleksjoner.Lommeboka til Helena,
Gave fra snille Janne!

 Snipp´n til Helena:)


Eselveska til Helena:)
Helena sin favoritt :)

6 kommentarer:

 1. Så mykje fint! e så glad for at i har ei lita jente i altså :)Å så må i no bare si at det e kjempebra at du legg ut så mykje forskjellig, og at du nevne favorittbutikkene dine også....så veit i kor i skal gå når i skal på shopping :)I har ikkje tid og energi til å "leite etter skatter" og shoppe, så i kosa me med at du gjør det i stedet :) Dessuten går alle pengene mine til kjedelige ting som maling,lakk og sandpair for tiden :(

  SvarSlett
 2. Hei Lulle, ja masse fint her! Har et annet merke jeg skal blogge om som også har mye fine sekker og div til gutter. Må ha litt gutteting også selv om vi bare har jenter:) Vet du foresten om det blir en jente til eller om det blir en lillebror? Stas uansett da!
  Ja syns det e viktig å få frem dem butikkene som jeg virkelig syns er bra her i området! Mesteparten av mine penger går også til husting for tiden, men prøver å få med meg litt andre input også:) Ha ei fin helg! klem

  SvarSlett
 3. Nå er det vel på sin plass å spørre; hvem har flest vesker av deg og Helena? Tipper det er et close race;))

  SvarSlett
 4. eeeeeh ja Carina du er inne på noe der..:) Skal legge ut bilde av min nyeste veske senere..;)

  SvarSlett
 5. Tia ønska seg veske fra Oilily, tante Aina! :)

  SvarSlett
 6. ja det skal i huske på;) Gi ho en go fra me da:) klem

  SvarSlett