onsdag 26. januar 2011

Gaver:)

Hei!!
Jeg elsker fin innpakning:)
Er det noe jeg setter stoooor pris på så er det gaver som er pakket inn fiiiiiint:)
Kan ikke fordra slurv og mener at alle som jobber i butikk burde lære seg å pakke inn ordentlig! Kjenner du dine begrensninger, så send heller papiret med kunden:). Om en får med papiret og ikke selv heller klarer å få det til helt etter boka, så gjør så godt du kan. Et godt forsøk er verdt mye!  Er vel ikke et alternativ og levere papirer sammen med gaven heller når en går i selskap..
Når det er sagt, så må jeg tilslutt si at de aller fineste gavene alikevel er alle de tingene Helena finner rundt om i huset og pakker inn i dopapir:) Jeg får både litt av mine egne ting og hennes ting:) Like spennende hver gang!.

Litt bilder til inspirasjon

Det er igrunn bare kreativiteten som setter begrensninger:) Bånd, sløyfer, knapper, blomsterpynt, papir osv finner mann hos hobbybutikker, garnbutikker, bokhandlere, spesialforetninger, diverse nettsider osv
Jula for to år siden laget Helena og jeg nærmere 40 ulldusker som vi hadde på alle julegave fra oss:) Sosial og morsom førjulsaktivitet. Jeg tror dessverre ikke at jeg har bilder av disse gavene, men fant noen som kan vise samme tanke.Må bare vise enda litt flere bilder


Det begynner å bli et lite bedre utvalg i gavepapir og fine kort en hva som var tilgjengelig tidligere, vil blant annet nevne Rie Elise Larsen  www.rieeliselarsen.dk,  Blafre www.blafre.no og det finnes mange andre også! jeg skal prøve å lage en oversikt. Litt bilder lånt fra overnevte sider.Til slutt vil jeg nevne mine store forbilder når det gjelder å pakke inn fine gaver!
Janne&Carina
Vi har en morsom greie før jul der vi skal overlevere gaver til hverandre:) Vi er nesten mer spent på hva hverandre har funnet på av innpakking enn innholdet:). Vi har ikke vært så flinke til å ta bilder, men jeg fant et bilde fra 2010. Nå skal jeg være flink å ta bilde av alle fine pakker fremover!Må bare ha med denne kaka baket av flinke Janne til "julefesten" vår!
12 kommentarer:

 1. I vil gjerne ha sånn kvit pakke med fjær på i mai!
  På forhånd takk!

  SvarSlett
 2. Sjå der ja...har venta på det. Der e grunnen til at du aldri får pakke fra me!! I HATA Å PAKKE INN GAVER!!! Ja da, i veit....i "banna i kirka" no. I ska sende deg ei gave i posten med kun navn, adresse og et frimerke på. så to daga seinere ska i gå på nille og kjøpe det fiiiineste papiret dei har, for så å sende det i posten...så kan du pakke inn gava sjøl! Et fint bilde av manneføtter e ei passende gave tenke i :)

  SvarSlett
 3. hahaha i såg den komme:):):) I hata stygge pakke, så da e me motpola der ja:) Men sett alltid stor pris på ærligheta di da:) Kokt mye kraft i det siste foresten?

  SvarSlett
 4. nå nå nå, la det ikkje gå for langt her no :)Kan bli stygt :) ta å legg ut nokre bilde tå fin tapet du no....gjør litt nytte for deg.

  SvarSlett
 5. Hei igjen lulle, skal se om jeg finner noen fine tapeter til deg, men må vite hvilken rom det er snakk om?

  SvarSlett
 6. loftgang og gang i 1.etg. skal ikke dekke en hel vegg. må passe sammen med panel malt i grått. Hvite lister, rekkverk til trappa er usikkert ennå, men håndlista på rekkverket skal lakkes svart. jeg er fortsatt usikker på hvilken "stil" jeg skal velge på mønsteret på tapeten. 50- talls hus, så alle rom er ganske små...tåler ikke for store mønstre. Jo mer jeg kikker desto mer usikker blir jeg...vil bytte stil hver gang jeg finner en fin tapet. Hm? nå ble jeg usikker på trapp/rekkverk/håndlisten også....åhhh. frustrert!! Ender opp med at alle rom får hver sin stil til slutt. må seriøs planlegging til her altså. ikke lurt å forhaste seg. jeg pusser opp kun en gang, så det må holde i 20 år, he he. nei da. Yttergangen tar vi seinere. den skal forresten rives og bygges opp på nytt til sommeren.

  SvarSlett
 7. Ja det er ikke lett å bestemme seg, tror jeg hadde ville tatt en hvit med et mønster, vet om en som er veldig fin, skal se om jeg finner produsent og et bilde. Må lete litt og tenke litt :) kommer tilbake til deg:) liker at du tenker langsiktig planlegging! Jeg skal aldri pusse opp... Kun vedlikehold.

  SvarSlett
 8. Kan du ikke ta et bilde foresten?

  SvarSlett
 9. Helt enig Aina, kun vedlikehold!! Men vi blir dessverre nødt til å tenke nytt på badet pga fuktskadene. Tenker å legge glassmosaikk med sølv i bunnen på den ene veggen. Nice or..???

  SvarSlett
 10. Hei Kristin! Ja stemmer det.. dere hadde vannskader på badet.. så kjedelig! var badet i 2.etg det? Glassmosaikk syns jeg kan fungere veldig bra! Tror det kan bli veldig fint på Kristin! Nice:) Jeg må ta meg en tur på besøk snart, er en evighet siden.. Dere må gjerne ta dere en tur hit også, dere er alltid velkommen:) klemklem

  SvarSlett
 11. By the way.. jeg burde nevt dine gaveinnpakninger under dette innlegget! Du lager bare de mest perfekte gaver og kort snuppa!

  SvarSlett