tirsdag 18. januar 2011

Fasadeplater brukt innvendig

Vi har valgt å bruke en del fasadeplater også inne i huset. Det blir både fibersementplater, sorte matte plater , hvitmalte gipsflater og innslag av eik og bøk innvending i huset.
På bildet ser vi en innvendig vegg med fibersementplater lik utvedige plater.
Oppe ved tak blir det en lysslisse, armaturen blir ikke montert før taket er ferdig malt. All fast beslysning kommer Deltalight. Lamper ellers i huset er/blir fra litt forskjellige leverandører. Skal finne et bilde av drømmelampen og vise dere den senere idag:)

2 kommentarer:

  1. Hei Aina! Så kjekt å sjå på bloggen din! Det er verkeleg spennande å følge med - kanskje eg kan kome å sjå eingong?? ... eit tips - har du sett eit program som heiter "Grand Designs"? Engelsk tv-program om husbygging på høgt nivå - såg ei episode i går, og tenkte på huset dokka då! Lykke til vidare! Klem, anja

    SvarSlett
  2. Hei Anja! Så koselig at du les bloggen min! Du må selvfølgelig komme å sjå! Du e velkommen når det måtte passe! Må sjekke ut det programmet du nevnte, ser så lite på tv! Hvilken kanal går det på? Håpe alt står bra til med deg og dine! klem tilbake!

    SvarSlett