fredag 21. januar 2011

Elefanter

Jeg elsker elefanter! Når jeg var lita så hadde jeg en liten grå elefantbamse, som var min beste venn! Det var meg, elefanten, gulebamsen, lillemusa og Therese.
Disse tre første skapningene gikk igjennom mye opp igjennom årene. Elefanten har nesten knekt snabel, gulebamse har en fot som er dobbelt så stor som den andre, pluss et øye som henger i en tynn tråd! Lillemus måtte nesten bøte med livet da Svarten (en sort katt vi hadde, som Siv kalte for Farsken) trodde i et intelligent øyeblikk at lillemus var en ordentlig mus! Møtet ende med en stk øre i manko! Restene av øret måtte pappa sy på igjen for mamma var ikke hjemme og det var krise i hjemmet. Øret er surret på med mange meter med hvit tråd, så når jeg tenker meg om, så kan det være der jeg har syferdighetene mine fra... Den siste skapningen er like hel og fin enda;) Therese!
Bildet under viser en elefant jeg kunne ønsket meg idag, for ordentlige elefanter er ikke noe for meg. Det fant jeg ut en gang på sirkus i ung alder! Jeg tror ikke jeg helt forsto at de var så store og ble veldig skuffa. Etter det har jeg aldri likt sirkus! Syns sirkus er for besteforeldre med barn eller fedre med barn:)

Disse elefantene er designet av Charles and Ray Eames for Vitra3 kommentarer:

 1. Nesten like hel hvertfall! :)
  Lots of love! :)

  SvarSlett
 2. åh, en slik vil i ha au. digge elefanta. det va mitt favorittdyr au da i va lita. Hadde både elefantøredobber og en grønn nattkjole med brune elefanter på :) hi hi

  SvarSlett
 3. syns i ser d:) sikkert så søt att! Håpe det står bra til på Kleive? Du som skal ha en eller ei lita til da! Så koselig! da må du ha en sånn elefant til baby`n:)

  SvarSlett